Over Toet&Zo

photo(1)

Dit blog is voor iedereen die graag bakt of begint met bakken en op zoek is naar lekkere èn gezonde recepten voor (hartige) taart, toetjes, koek en tips.                     ik ga op zoek naar alternatieven voor bewerkte, kunstmatige en geraffineerde producten. Ik kom steeds meer moeders tegen die, net als ik, graag met of voor hun kinderen en gezin willen bakken en daarvoor op zoek zijn naar een gezondere variant.

Het uitgangspunt is altijd: pure herkenbare smaken, niet te zoet en niet te veel gedoe. Je zult zien dat lekker en gezond niet moeilijk hoeft te zijn!

In dit blog ga ik verder op zoek naar leuke bak wetenswaardigheden, nieuws, ontwikkelingen, inspiratie, hotspots, foto’s, filmpjes &Zo.

Naast mijn zoektocht naar gezonde alternatieven voor al dat zoets, hou ik ook heel erg van klassieke patisserie en chocolade en andere guilty pleasures, deze ontbreken ook zeker niet op dit blog

Ik ben ook erg nieuwsgierig naar jullie ervaringen en wil je graag uitnodigen om reacties achter te laten op de site, zodat we elkaar kunnen inspireren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>