HHB

Heel Holland bakt, de spanning stijgt!

Nadat een vroegtijdig einde van mijn bake my day avontuur, heb ik mijn hoop nu gevestigd op Heel Holland Bakt. Ik ben fan!

Nadat ik afgelopen voorjaar en zomer heb genoten van HHB, ben ik pas echt getroffen door het bakvirus! En zodra inschrijving op de site van Max mogelijk was heb ik mij ingeschreven. De lijst die dan moet worden ingevuld is ongeveer 10 A4-tjes lang! Alles willen ze weten, waarom bak je, wat bak je, wat is je signatuur recept, wil je verder me bakken, wat is je droom, waarom vind je dat je goed kunt bakken enz. enz. Bij HHB mag je zoveel foto’s meesturen als je wilt. Nu ben ik eigenlijk nog niet zo heel lang fanatiek bakker, ik was namelijk veel langer een fanatiek koker. Daardoor had ik op dat moment nog niet zoveel foto’s van mijn baksels. Maar goed, wat ik had, heb ik meegestuurd, dat was begin Oktober 2013.

top tie dom tie dom…dan duurt wachten toch best lang. Al snel bleek dat de inschrijving pas 31 Januari 2014 zou sluiten! In de tijd tussen Oktober en Januari heb ik nog veel meer gebakken en nogmaals gemaild naar Max met aanvullende foto’s en informatie.

Ik was er, natuurlijk, weer van overtuigd dat ik zou worden uitgenodigd voor een auditie. Tot een week geleden bleef het erg stil, vanuit Max. Vandaar dat ik in ze begin Maart een mailtje heb gestuurd met de vraag wanneer ik een uitnodiging kon verwachten voor de audities (ik schrijf dat nu heel stoer op maar ik was echt heel bescheiden). Na een week ontving ik een mail waar ik echt helemaal niets mee opschiet. Het komt erop neer dat ik pas wat hoor wanneer ik word uitgenodigd voor een auditie. Wanneer je niet in aanmerking komt en niet voor een auditie wordt uitgenodigd, blijft het heel stil vanuit Max…

We zijn anderhalve maand verder en ik heb nog niets gehoord. Zou het dat echt zo zijn dat ik niet wordt uitgenodigd? Ik blijf gewoon optimistisch en hoopvol.

Is er toevallig al iemand die bericht heeft ontvangen vanuit Max dat hij/zij is uitgenodigd om te komen proefbakken? Ben benieuwd.

2 thoughts on “Heel Holland bakt, de spanning stijgt!

  1. Hoi Tamar,

    Ik hoop van harte dat je mee mag doen met HHB. Dan ga ik je zeker volgen.
    Echt een uitdaging voor jou!

    • Hoi Mirjam!
      Heb via via de nieuwsbrief van Robèrt van Beckhoven ontvangen, de voorrondes zijn al begonnen. Ik doe niet mee…helaas! Wel heel veel zin in het nieuwe seizoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>