Roze

Het logo van Toet&Zo is klaar èn in de lucht!

Wat is ie mooi! Het logo van mijn eigen Toet&Zo. Het past zo goed bij mij, heldere  kleuren, zonder fratsen, precies zoals ik bak! Het is gemaakt door Bianca Pijl een inspirerend grafisch vormgever en ze doet nog veel meer dan huisstijlen en logo’s ontwerpen!

Het logo het the swirl en staat voor de essentie van bakken, de beweging die in ieder baksel weer terugkomt, het mengen van de ingrediënten. Jullie zullen het logo in veel verschillende kleuren voorbij zien komen, afhankelijk van gelegenheid, seizoen en feestdagen.

Groener

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en nodig je uit om een reactie te geven op de site!

2 thoughts on “Het logo van Toet&Zo is klaar èn in de lucht!

 1. Hoi Tamar,

  Het logo ziet er swingend, maar vooral ook krachtig uit wat ik goed bij je vind passen. Veel succus met het bakken en ik blijf je volgen!

  Groet,

  Jan

  • Hoi Jan!
   Wat leuk dat je mij volgt vanuit Noorwegen en natuurlijk dat je het logo zo goed vind passen. Misschien nog wensen voor een typisch Hollands recept voor de donkere Scandinavische dagen?
   Groet Tamar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>