casting-away-_thumb

Afwijzing voor de casting!

Ik heb jullie nog niet op de hoogte gebracht van de resultaten van de casting voor bake my day! Het was ontzettend spannend, ze zouden de dinsdag na de casting laten weten of ik door zou gaan naar de opnames. Per mail zou de afwijzing komen en per telefoon het goede nieuws. Nu ben ik echt niet de persoon die naast haar telefoon zit (dat zeggen we natuurlijk allemaal) maar het was alsof ik zat te wachten op een telefoontje na een eerste date, bij wijze van… maar dan nog erger. Iedere keer mijn telefoon checken en mail uploaden, het bleef angstvallig stil…

Woensdag, na nog geen nieuws, heb ik ‘s middags de stoute schoenen aangetrokken en heb zelf gebeld om te horen wat de status was. Nog geen nieuws, nog steeds in vergadering, tik tak, tik tak. Maar om 18:00 uur ‘s avonds kreeg ik het verlossende… mailtje. Na lang puzzelen hebben ze de uiteindelijke selectie gemaakt, helaas is de keuze niet op mij gevallen. Geen reden, ik weet in ieder geval dat ze mijn taart erg lekker vonden, daar heeft het niet aan gelegen. Ik denk dat ik toch ook wel wat naïef ben geweest door te denken dat mijn baksel het belangrijkst zou zijn. Ze zoeken natuurlijk hetzelfde niveau thuisbakkers, veel belangrijker is of je een leuke tv persoonlijkheid bent..!

Volgende poging wordt Heel Holland Bakt en ik denk dat ik, wanneer ik wordt uitgenodigd voor een casting, toch wat meer met oefenen in mezelf zijn :-)

Inschrijven kan nog tot 31 Januari! Dus wees er snel bij, als je nog mee wilt doen.

2 thoughts on “Afwijzing voor de casting!

  1. He wat jammer Tamar. ‘t Bleef zo stil dat ik er al beetje bang voor was. Ff tegenvaller, maar ondertussen ben je lekker bezig met je bakken! Petje af voor het tempo waarmee je je blog vult. Doe ik je niet na.

    • Hé Lily,
      Ja, dat was best jammer, maar goed moving on! Hoe is het met jou? Hoor graag wanneer je blog de lucht in gaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>