Magere kwark met frambozen

Een heerlijk mager toetje om de week mee te beginnen! Kwark met frambozen

Vorige week heb ik een week vol slagroom, suiker en chocolade gehad. Deze week is het wat mij betreft tijd om daar van bij te komen. Dus op zoek naar een mager toetje. Normaal komt bij ons de vanille en chocolade vla op tafel na het eten. Maar dat is nou ook niet bepaald gezond, ik wil op zoek naar een alternatief.

Ik had nog aardbeien jam  in de koelkast staan en natuurlijk mijn bevroren frambozen, waarvan ik altijd een voorraadje in de vriezer heb liggen!

Alleen nog wat magere kwark en het toetje kan worden opgebouwd. Het recept: onderin het glas gaat een laagje aardbeien jam (met de helft minder suiker), een dikke laag magere kwark, daarbovenop lekker veel frambozen.

Heerlijk fris en vol rood fruit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>