Casting BMD

De casting! Wat een spanning!

Video filmpje!

Vandaag was het zover, de dag van de casting! Pffff wat een spanning. Van te voren was ik helemaal niet zenuwachtig, vol vertrouwen en overtuigd van mijzelf. Ik hoef immers alleen maar te praten over datgene waar ik het liefst mee bezig ben!

…Tot ik de castingroom in kwam lopen, daar stond de camera al op mij te wachten. Een vriendelijke dame ontving mij, vertelde wat er ging gebeuren. Het is gewoon een gesprek tussen ons, vertel ons over jezelf en je passie. Simpel, zou je denken. Maar de zenuwen sloegen toe en ik voelde de rode vlekken opkruipen vanuit mijn hals, ik had het warm! Mijn ademhaling zat heel hoog  en toen ik eenmaal begon ik te vertellen was ik alleen maar bezig met mijn presentatie dat ik bijna vergat waarom ik daar zat. Er zat niets anders op dan het maar te benoemen, dat werkt meestal het beste. Dus ik vertelde dat ik wel erg zenuwachtig was, gelukkig zakte de spanning daardoor, ze stelde mij nogmaals gerust, waardoor ik wel wat beter uit de verf kwam.

Toen het tijd werd om de taart te proeven, ging het over mijn taart. Waarom ik voor deze taart heb gekozen en welke technieken ik heb gebruikt. Hoe het kon dat ik deze taart kon maken terwijl ik nog maar 2 jaar bak. Eindelijk voelde ik mij wat meer in mijn element en ik hoop dat ik hierdoor wat van de schade heb kunnen herstellen.

Ze vonden de chocoladetaart erg lekker, dat ging goed. Ook de spritsen die ik had meegenomen waren iets te donker maar goed van smaak. Eind goed al goed, hoop ik maar! Aanstaande dinsdag hoor ik of ik door ben om deel te nemen aan de wedstrijd! Ik ben benieuwd.


 

 

2 thoughts on “De casting! Wat een spanning!

  1. Tamar, ik duim voor je. Volgens mij ben je hartstikke op je plaats in zo’ programma; je kunt wat en hebt ook wat te melden. Nog een paar daagjes stress en dan hopelijk gied nieuws.

    • Hoi Willem!
      Leuk dat je me volgt! Ja ik hoop het ook, lijkt me een super ervaring (leerzaam en stressvol haha). Zodra ik het weet laat ik het weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>