foto 2

Goudse moppen en brosse boter koekjes!

Vandaag ben ik gestart met de basisopleiding patisserie bij the bakery institute in Zaandam. Echt een leuk opleidingsinstituut voor iedereen die zich op welke manier of om welke reden dan ook wil verdiepen in brood, banket en chocolade. thebakeryinstituteklein

Het onderwerp van vandaag? Koekjes! En ik moet bekennen dat ik een beetje teleurgesteld was omdat ik niet zo van koekjes bakken hou. Dat komt omdat er met alle koekjes die ik maak wel iets mis is. Thuis smullen ze dankbaar van al die misvormde koek maar ik baal toch wel omdat het een totaal ander koekje is dan ik voor ogen had.

Tot vandaag! Eindelijk begrijp ik wat suiker, boter en bloem met een koekje doen. Hoe je een koekje luchtig en bros krijgt of juist wat harder en platter. Binnenkort ga ik een assortiment maken en de recepten en top tips met jullie delen.

foto 2foto 1 foto 3Dit is het resultaat van vandaag, top toch? Al zeg ik het zelf.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>