ztrdg

ZTRDG Magazine

Het leukste van bloggen vind ik toch wel dat ik alles, wat ik ontdek kan delen. En dat zijn zeker niet alleen maar recepten vol zoetigheid! Regelmatig struin ik internet af om inspiratie op te doen voor een lekker recept en via via kom ik op de mooiste blogs en leukste sites. Deze tips kun je dan ook regelmatig op mijn blog verwachten, zodat we kunnen delen in al de foodvreugde!

Steeds vaker ga ik voor inspiratie naar ZTRDG Magazine, met iedere week een nieuwe editie, waarin er wordt gekookt met het mooiste en lekkerste wat het seizoen te bieden heeft. Naast recepten vertelt ZTRDG ook verhalen over bakkers, slagers, restaurateurs, boeren, tuinders, vissers en imkers. ZTRDG gaat over seizoensrecepten, échte smaken en authentieke verhalen over sympathieke ondernemers. *bron ZTRDG Magazine.

ztrdg 2

Je vindt er heerlijke recepten, nieuwe hotspots en vrienden van ZTRDG, de bijzondere ondernemers die in het spotlicht staan bij het Magazine. Ik ben zeker van plan om de producten en winkels van de vrienden nader te gaan proeven en bezoeken, zodat ik dat weer met jullie kan delen.

In de editie van deze week speciale aandacht voor een gezond ontbijt.  Bijvoorbeeld deze heerlijke havermoutpap met warm rood fruit.

foodphotography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>