dessert_taart

3 kilo later… een afgeronde cursus patisserie.

Morgen is alweer de laatste dag van de cursus patisserie, wat een heerlijk vermoeiende week is het. Er is zo ontzettend veel voorbij gekomen en we hebben zo veel koekjes en gebak gemaakt dat we nog niet eens alles hebben gebakken en gevuld! Het duizelt me soms van alle technieken, recepten en ingrediënten.

Door al dat bakken kom ik er wel steeds meer achter wat ik leuk vind om te maken en waar ik een groot stuk creativiteit in kwijt kan. En de bevestiging dat ik op de goede weg ben wordt steeds duidelijker!

Vandaag zijn we begonnen met het maken van desserttaartjes en oh wat is dat mooi en lekker. Bij deze taartjes is the sky the limit! Zoveel verschillende smaken, texturen en mogelijkheden maken deze taartjes voor mij hèt gebak van deze week. Dit dessertgebak ga ik nog vaker maken, waarbij ik natuurlijk geheimen ga delen.

Voor nu, op naar de laatste cursusdag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>