casing 2

Casting Bake my day!!

Drie dagen geleden heb ik mij ingeschreven voor bake my day èn vandaag heb ik al een telefoontje ontvangen dat ik ben uitgenodigd voor de casting! Ze willen natuurlijk niet alleen weten of ik goed kan bakken maar ook hoe ik overkom op de camera… Ik ben zo druk bezig met bakken en het leren van nieuwe technieken en recepten dat ik mij helemaal niet heb gerealiseerd dat het natuurlijk niet alleen om mijn bak kunsten gaat! Ze willen weten of ik ook camera vriendelijk ben of eigenlijk of de camera vriendelijk is voor mij…

Om mij van mijn beste kant te laten laten zien, zit er dus niets anders op dan te shoppen voor een camera vriendelijke outfit èn een kappersbezoekje te plannen. Dat komt goed.

En dan de grote vraag, wat zal ik maken! Hoe laat ik mijzelf zien in een taart, dat wordt in ieder geval een taart die ik héél lekker vind! Met chocolade en fris, zurig fruit. Maar in welke vorm? Een soezentoren, macarons, een laagjestaart met witte chocolade botercreme en framboos….. gelukkig heb ik nog een paar dagen de tijd om daar over na te denken.

Zaterdag meer over mijn casting ervaringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>