bake my Day

Bake my day!

Omdat een van mijn goede voornemens van 2014 is om mijn carrière om te gooien en hopelijk met mijn passie voor bakken mijn brood te gaan verdienen, ben ik op zoek gegaan naar middelen om mijn kennis te vergroten en hopelijk ook mijn vindbaarheid!

Afgelopen zomer heb ik me daarom ingeschreven voor Heel Holland bakt! het lijkt me echt te gek om mijn baksels te laten proeven en nieuwe dingen te leren. Maar dat inschrijven is nog niet zo makkelijk, een behoorlijke vragenlijst waarin je zo’n beetje je hele bak leven beschrijft. Wat is mijn favoriete toetje en waarom, waar haal ik inspiratie vandaan, hoe is mijn passie ontstaan, dat soort dingen dus…  Nu werd ik laatst door een vriendin geattendeerd om bake my day, een vergelijkbaar programma van net5, de zender die zich in 2014 ook meer als kookzender wil profileren. Helemaal prima wat mij betreft.

Dus heb ik mij vandaag ook ingeschreven voor bake my day en voor iedereen die dat ook wil doen, inschrijven kan nog steeds. Voor heel Holland bakt eindigt de inschrijving op 31 Januari 2014 en voor bake my day wordt dat niet op de site gecommuniceerd, vandaag kan het in ieder geval nog wel.

bake my Day

Wordt vervolgd!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>